veranda's met plat dak

Veranda's met plat dak worden door ons gebouwd in alle soorten en maten, hierbij leveren wij altijd het hoogste afwerkingsniveau.
Bij ons wordt iedere veranda op maat gemaakt.

Onze maatwerk terrasoverkappingen worden geleverd met alle denkbare opties zoals lichtstraten, schuifdeuren, inbouwspots, zijwanden enz enz.
Op onze site laten wij een paar van onze maatwerk veranda's zien met bijvoorbeeld verlaagde plafonds of met de balklaag in het zicht, heeft u andere wensen dan kunt u die natuurlijk ook aan ons voorleggen.
Bovenstaande veranda met schilddak lichtstraat en schuifwanden is door ons gemaakt en te bezichtigen in Aalsmeer.
Deze veranda van 1100x400cm met een vrije overspanning van 500cm is vervaardigd uit de meest duurzame materialen waaronder meranti hout en EPDM dakbedekking.


Bovenstaande veranda is door ons gemaakt en te bezichtigen in Bergen(L).
Deze veranda van 600x400cm met een vrije overspanning van 500cm is vervaardigd uit de meest duurzame materialen zoals meranti sierlijsten en EPDM dakbedekking.


Bovenstaande veranda is door ons gemaakt en te bezichtigen in Nijmegen.
Deze hoek veranda L-vorm van 800x350cm met een vrije overspanning van 500cm is vervaardigd uit de meest duurzame materialen zoals meranti sierlijsten en EPDM dakbedekking.
Ook is er een glazen schuifwand en een vast kozijn gemonteerd.Bovenstaande  veranda is door ons gemaakt en te bezichtigen in Alphen aan de Rijn.
Deze veranda in  L-vorm van 40m2  is gemaakt van de meest duurzame materialen en is voorzien van lichtstraten en inbouwspots.


Bovenstaande  veranda in L-vorm is door ons gemaakt en te bezichtigen in Bemmel.
Deze veranda van 70m2  is gemaakt van de meest duurzame materialen waaronder een Douglas balklaag, kraaldelen plafond, eiken staanders en boeidelen van Rockpanel


Bovenstaand modern design poolhouse is door ons gebouwd in Katwijk en is gemaakt van uitsluitend duurzame materialen.